Balanç positiu dels tres primers dissabtes de karaoke al teatre

By 31 agosto, 2021Notícies

La prova pilot del karaoke que ha durat tres dissabtes (7, 14 i 28 d’agost) ha tingut una bona acollida per part del públic, sent el dissabte dia 14 la jornada de més èxit, on hi van assistir una trentena de persones per passar-s’ho bé cantant damunt del nostre escenari.

Durant aquests tres dies, s’han posat davant del micròfon persones de totes les edats per cantar cançons de tot tipus d’estils i idiomes. Des d’Edith Piaf, Nino Bravo o Pimpinela, passant per Oques Grasses, Miki Núñez o cançons de musicals com La Jaula de las Locas, el Petit Príncep i també de Rent, el nostre proper espectacle. Així com cançons de sèries de televisió, com Pokémon i Bola de Drac. En total, s’han recitat més de 100 cançons!!!

Amb tot, continuem fent de l’Orfeó un lloc segur, amb presa de temperatura i gel hidroalcohòlic a l’accés, desinfectant els micròfons abans i després de cada actuació i mantenint les distàncies de seguretat entre persones a platea, amb ús obligatori de la mascareta durant tot l’espectacle.