CASTING OBRA «BARCELONA» de PERE RIERA.  dia: 18 de Febrer de 9 a 14 hores

Us adjuntem el vídeo de la versió que es va fer al Teatre Nacional l’any 2013. El compartim amb vosaltres perquè us pugueu situar a l’escena i per veure què està passant en el moment del monòleg, però us demanem que dueu a terme la vostra versió.

Obra: «Barcelona»
Autor: Pere Riera.
Dia del Càsting: Dissabte 18 de Febrer, de 9 a 14 al Teatre Orfeó Calellenc (carrer església 249).
Directors: Ariadna Coll, Marc Comerma i Ariadna Serra.
Dies de funció: Entre el 9 de juny i mitjans de juliol.
Horari: de 9 a 14, per ordre d’arribada.
Sinopsi:
Dues dones i una ciutat assetjada. La Núria i l’Elena són dues dones amb comptes
pendents; dues amigues separades per l’amor d’un home i el destí d’una pàtria. Dues dones atretes sense remei per l’encís d’una ciutat prodigiosa; una ciutat rosa de foc, blava i vermella. El seu retrobament, la darrera batalla entre totes dues, tindrà lloc en una Barcelona que respira, malgrat tot, les cendres d’una època daurada. Totes dues hauran de posar en solfa allò que les apropa i allò que les separa, amb el ressò d’una guerra estúpida i sagnant com a teló de fons.

Explicació del càsting:
El càsting constarà de dues parts:
1. Una presentació sobre tu mateix/a, explica’ns qui ets, d’on vens, què és el que t’agrada, perquè t’has presentat al càsting…
2. Monòleg: has d’interpretar el monòleg del personatge que et vulguis presentar. El monòleg ha d’estar après, sense text. En el cas que vulguis presentar-te a més d’un personatge, s’haurà d’interpretar el monòleg de cadascun d’ells. En el cas que al teu monòleg hi hagi un diàleg, et farem la rèplica.
3. Per les persones que vulguin interpretar el paper de Victòria, a més del monòleg se li demanarà que canti la cançó “Prop d’un gat” sense música.

Descarrega't els monòlegs pel Càsting
Formulari d'inscripció