Estel Natzaret’ 21-22

Després d’estar un any en blanc sense poder representar els nostres «Pastorets», aquest hivern hem reprès la tradició més antiga del nostre teatre i hem tornat a posar dalt l’escenari l’Estel de Natzaret.

Les circumstàncies no han estat les millors, ja que la situació de la pandèmia ha fet que ens haguéssim d’adaptar al dia a dia, a cadascuna de les situacions personals dels nostres actors/ius i cadascuna de les persones que ha format part d’aquest projecte. Sempre respectant els protocols del Procicat, hem procurat ser molt exigents amb nosaltres mateixos i el resultat n’ha estat molt positiu.

La il·lusió i les ganes no han permès que tornessim a estar un altre Nadal sense teatre i ens hem pogut retrobar amb aquell Satanàs, els còmics, la Verge Maria…o l’elenc de pastors que han amenitzat cadascuna de les funcions.

Al voltant d’unes 400 persones han passat pel teatre al llarg d’aquests 4 dies i han pogut gaudir de l’espectacle.

La nostra recompensa és l’agraïment a cadascuna de les persones que han confiat un altre cop més amb l’Estel de Natzaret i han permès que aquesta tradició, malgrat els obstacles segueixi viva per molt més temps.