Carrer Esglèsia, 249-251
  08370 – Calella
  608.553.735
  info@joventutartistica.com

  Estem en un edifici d’una nau rectangular amb coberta a dues aigües que als quatre extrems simula una mena de torres quadrades. La seva decoració barreja elements de tipus clàssic amb altres de caràcter historicista, com els arcs de ferradura del pis superior, però amb la mesura i la contenció pròpies del noucentisme vigent als anys vint, època de la seva construcció.

  COM ARRIBAR – HI …

  A Calella s’hi pot arribar amb molts diversos mitjans de transport, atesa la seva privilegiada situació geogràfica, a la ribera de la mar Mediterrània, a mig camí entre Barcelona i Girona (distant 50 Km de cadascuna d’aquestes capitals catalanes ).

  En vehicle particular s’arriba a Calella mitjançant la carretera N-II, o bé per l’autopista C-32. La posada en funcionament de l’autopista C-60 entre Mataró i Granollers ha afavorit decisivament la connexió entre la nostra comarca i les terres de l’interior de Catalunya. Avui es pot arribar a Calella des de Sabadell, Terrassa, Vic, i d’altres importants ciutats catalanes en menys d’una hora.

  També és possible arribar a Calella per carretera utilitzant alguna de les diverses línies de transport públic existent. 

  El ferrocarril és el més important mitjà de comunicació públic de què disposa la nostra ciutat i un dels més utilitzats. Ens uneix amb Barcelona, Girona, la Costa Brava, i amb l’aeroport de Barcelona, amb una freqüència mínima d’un tren per hora en cada direcció, que és augmentada a l’estiu.

  Per arribar a la ciutat amb autobús:

  Línia Barcelona-Girona-Figueres
  Asistencia y Servicios SL ASSER TEL: 93 593 11 12
  Barcelona Bus: Estiu – Hivern

  Línia Blanes-Universitat Autònoma
  de B. Asistencia y Servicios SL ASSER TEL: 93 593 11 12 

  Línia Calella-Blanes-Hostalric
  Asistenciay Servicios SL ASSER TEL: 93 593 11 12

  Bus nocturn linia N-82
  Horaris – Parades

  Per arribar a la ciutat amb tren:

  Renfe
  http://www.renfe.es